članci o seriji: | "Chicago Fire"

The Blacklist, Grimm i još tri serije dobile nove sezone na NBC-u

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 07. 02. 2015.

Čak pet dramskih obnova sa NBC-a, nakon što je mreža prošlog tjedna odradila ponovo rekordno gledani Super Bowl (114,4 milijuna gledatelja) -- The Blacklist paralelno s premještajem sa ponedjeljka na četvrtak dobiva i treću sezonu, što je ionako bila najizvjesnija obnova, obzirom na popularnost serije i Jamesa Spadera. Blacklist u obnovi prate još četiri serije:

serija: , , , ,

Gledanost, utorak i srijeda: Selfie i Manhattan Love Story osvojili malobrojnu publiku

piše Marin Kuharić, objavljeno 02. 10. 2014.

Nastavljamo s dnevnim pregledima gledanosti - a sredina drugog tjedna nove televizijske sezone donijela nam je tri premijere od kojih nijedna nije posebno impresionirala.

serija: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Obnovljeni Parks and Recreation, Chicago Fire, Chicago PD i Grimm

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 22. 03. 2014.

Ovog je tjedna NBC u jednom brzom potezu obnovio četiri serije i jedan reality -- to su vatrogasni Chicago Fire, njegov policijski spin-off Chicago PD, bajkoviti Grimm te veteranski Parks and Recreation. Novu sezonu dobio je i reality show Donalda Trumpa, Celebrity Apprentice.

serija: , , , ,

Gledanost za utorak: SHIELD se poskliznuo, ostali novaci kiksaju

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 02. 10. 2013.

Prošao je inicijalni hype i željno iščekivanje dolaska Marvelovih agenata na televiziju, a nakon zabavnog, ali ni po čemu oduševljavajućeg pilota, stigla je i druga epizoda. Pred osjetno manjim brojem gledatelja. Gotovo trećina publike u 18-49 demografiji nije se vratila nakon pilota, a S.H.I.E.L.D. je pao s premijernog 4.7 ratinga na 3.1 -- daleko od lošeg, ali pad je zabrinjavajuć.

serija: , , , ,

Gledanost za utorak: Superherojski start za Agents of S.H.I.E.L.D.

piše Marin Kuharić, objavljeno 25. 09. 2013.

Premijerni utorak nove televizijske sezone sa sobom je donio premijere četiriju novih serija, a rezultati su, kako to i obično biva, miješani.

serija: , , , , , , , , , , ,

NBC-jev jesenski raspored bez Communityja: Revolution srijedom, Parenthood četvrtkom, Dracula petkom

piše Marin Kuharić, objavljeno 12. 05. 2013.

Počelo je upfrontsko ludilo. Nakon što su zadnjih nekoliko dana stizale brojne vijesti o obnovama, otkazivanjima i narudžbama, došlo je vrijeme i da mreže predstave svoje nove rasporede.

serija: , , , , , , , , , , , , , , , ,

NBC obnovio pet serija, uključujući Parenthood, Revolution i Grimm

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 27. 04. 2013.

I dok je većina mreža riješila dobar dio dilema oko obnova i otkazivanja pred novu sezonu, NBC je tek sada počeo sa službenim rošadama. Prve obnove dobile su "povratničke" serije Parenthood, Grimm i Law & Order: Special Victims Unit, te ovosezonski novaci Revolution i Chicago Fire. Sve serije dobile su standardnu narudžbu od 22 epizode, uključujući Parethood kojem je NBC zadnje dvije sezone davao krnje i skraćene narudžbe. Jej za to.

serija: , , , ,

Obnove ukratko: Haven, Chicago Fire, Beauty and the Beast, Brickleberry i The Killing, možda

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 11. 11. 2012.

Posljednjih par dana skupilo se ponešto vijesti o obnovama i produženjima sezona nekih serija, pa ćemo to riješiti u jednom komadu: Syfy je naručio četvrtu sezonu light SF-olike serije Haven, okvirno bazirane prema noveli Stephena Kinga, The Colorado Kid. Nova sezona imat će također 13 epizoda, a radi se o trenutno najgledanijoj Syfyjevoj seriji.

serija: , , , ,

Gledanost: Arrow pun pogodak za CW, Nashville krenuo solidno

piše Marin Kuharić, objavljeno 11. 10. 2012.

Tri nove serije imale su svoju premijeru sinoć, a najbolje vijesti dobio je CW, čiji je Arrow bio najgledanija premijera na mreži od Nikite (jesen 2010.) te najgledaniji program na mreži od listopada 2010. godine.

serija: , ,

NBC: Community tek krajem listopada, “pretpremijere” serija u kolovozu

piše Marin Kuharić, objavljeno 14. 06. 2012.

NBC je prvi podijelio točne datume premijera za nadolazeću jesensku sezonu, a iz popisa koji slijedi bit će vam jasno da je riječ "kaos" samo blaži opis stanja na mreži.

serija: , , , , , ,

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress