članci o seriji: | "Banshee"

Obnove i otkazivanja: Banshee, Beauty and the Beast, Portlandia i još

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 14. 02. 2015.

Tijekom proteklog tjedna, malo po malo, stizale su razne obnove i otkazivanja nešto manje razvikanih serija, pa je red da ih pokrijemo u jednom komadu. Izbrojali smo pet obnova, od čega jedna spada i u kategoriju otkazivanja:

serija: , , , , , , ,

Tjedni top 5: Oskarovac Alfonso Cuaron prijateljuje s J.J.-om Abramsom

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 10. 03. 2014.

Pred nama je tjedan bogat redovitim emitiranjima, ali siromašan značajnijim premijerama. Najrazvikanija je premijera kolaboracije Oskarovca Alfonsa Cuarona i producenta J.J.-a Abramsa, SF-olika drama Believe. Rekli bismo dugoočekivana, no čini se da kritike ne prate Cuaronovu reputaciju. Doduše, potpuno su u skladu sa radovima na koje je Abrams lijepio svoje ime u posljednje vrijeme... Obeshrabreni neuvjerljivim kritikama, prvo mjesto dajemo uvijek zabavnom Top Gearu, koji krajem tjedna završava sezonu drugim dijelom specijala po Burmi. Idući tjedan čeka nas tek trunku više premijera, ali svejedno očekujte da će kolega Dario barem jedno, ako ne dva ili tri mjesta, opet posvetiti Arrowu -- koji se tada vraća s kratke jednotjedne pauze.

serija: , , , , ,

Cinemax obnovio Banshee za treću sezonu

piše Dario Španović, objavljeno 31. 01. 2014.

Cinemax, američka kabelska mreža pod vlasništvom HBO-a, poznata po softcore pornografskim serijama, filmovima i dokumentarcima, jučer je obnovila svoju prvu potpuno vlastitu akcijsku seriju, Banshee, za treću sezonu. TVLine potvrđuje da će se serija vratiti u ranim danima 2015., a našu recenziju mogli ste čitati u prvoj sezoni.

serija:

Recenzija: Banshee – Tučnjava, pucnjava, guzice i sise Ivane Miličević

piše Nikola Bačić, objavljeno 23. 03. 2013.

65

Banshee je jedna od rijetkih novih serija koju možemo gledati (legalno) i kod nas, barem ako ste HBO-ov pretplatnik, u čijoj je ponudi njihov sestrinski kanal Cinemax. To je prva originalna produkcija ovog kanala, ne računajući preuzimanje akcijske serije Strike Back, koju su nakon prve sezone kupili od britanskog Skyja, te akcijski Hunted, nastao u koprodukciji sa BBC-jem.

serija:

BBC i Cinemax obnovili Ripper Street i Banshee za druge sezone

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 29. 01. 2013.

Nove zimske serije, Ripper Street i Banshee, danas su dobile narudžbe novih sezona. Britanski BBC One i američki Cinemax, sestrinski kanal HBO-a, obnovili su svoje nove serije usred emitiranja prvih sezona. Ripper Street je dosad odradio pet, a Banshee tek tri epizode.

serija: ,

Kompletan vodič: Zima 2013.

piše serijala.com, objavljeno 28. 01. 2013.

Naš tradicionalni tromjesečni televizijski vodič, kolekcija zima '13. Dio zimskih serija već smo najavili u pregledu najzanimljivijih novih serija koje očekujemo tokom godine, pa se djelomično ponavljamo, ali idemo i u detalje sa većim brojem najava. Kao i uvijek, izdvajamo miks najrazvikanijih, najpopularnijih i nama najdražih serija koje svoje premijere imaju u zimskim mjesecima; što novih, što povratničkih. Uz najave i trailere, kao i obično, prilažemo i praktičan popis datuma premijera u tablicama, gdje smo pobacali i neke najavljene proljetne premijere, kojima ćemo se detaljnije baviti u travnju. Ostanete li razočarani ponudom novih serija, uvijek se možete vratiti na naš izbor 30 najboljih serija protekle godine, te nadoknaditi propušteno.

serija: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

20 novih serija koje iščekujemo u 2013. godini

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 10. 01. 2013.

Arrested Development Kada? Svibanj Gdje? Netflix Zašto? Jer se vraća jedna od najboljih televizijskih komedija ikada. Dobro, tehnički nije nova serija, ali sedam godina nakon završetka, povratnička sezona bit će potpuno nov teritorij. Uostalom, ekipa je ne želi zvati četvrtom sezonom, već "uvertirom u film", dok će se tek Michael Bluth (Jason Bateman) pojaviti u svim epizodama, koje će se posvetiti pojedinačnim likovima. Zapravo, jako smo oprezni pred povratničku sezonu Arrested Developmenta. Apsolutno jedna od najdražih nam komedija -- ali i serija općenito -- no slična oživljavanja tv serija, posebice filmske verzije, vrlo rijetko uspjevaju doseći visine originala. Svejedno, napeto iščekujemo povratak familije Bluth, koja se vraća u svom punom sastavu, s nekim novim, ali i već poznatim gostima.

serija: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trailer: Banshee je nova povratnička serija autora True Blooda

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 03. 12. 2012.

Početkom iduće godine na Skinemaxu Cinemaxu debitirat će akcijska drama Banshee, koju producira autor True Blooda i Six Feet Under, Alan Ball. Rekli bismo da je angažiran da, kao iskusniji i utjecajniji producent, nadzire i vodi nešto neiskusniji autorski dvojac, Jonathana Troppera i Davida Schicklera.

serija:

Alan Ball napušta showrunnersku dužnost na True Bloodu

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 28. 02. 2012.

Autor True Blooda, Alan Ball, prepustit će showrunnerske dužnosti ako serija dobije narudžbu za šestu sezonu. Što uopće nije dvojbeno, iako serija tek čeka premijeru pete sezone. Ball je prošlog ljeta potpisao novi višegodišnji ugovor s HBO-om te će ostati na mreži i zadržati titulu izvršnog producenta True Blooda, ali njegova uloga će se svesti na nadzornu i savjetničku.

serija: ,

Autor Six Feet Under i True Blooda radi seriju za HBO-ovu sestrinsku mrežu

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 29. 01. 2012.

Alan Ball, koji je za HBO kreirao jednu sjajnu i jednu uspješnu seriju - Six Feet Under i True Blood - ima novi televizijski projekt. I ovog puta se ne radi o mrtvacima.

serija:

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Fak.hr
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress