Stara ekipa ponovo se okuplja za desetu sezonu serije, prvu nakon više od 10 godina.

Nova, povratnička sezona Red Dwarfa najavljena je već ranije, a sada je objavljena prva službena fotografija pomalo ostarjelih Mačka, Rimmera, Listera i Krytena. Tko bi rekao da hologrami i androidi mogu ostarjeti?

Deseta sezona najavljena je za ovu godinu, ali točan datum premijere još nije poznat. Starim ulogama vraća se kompletna stara ekipa: Craig Charles, Chris Barrie, Danny John-Jules i Robert Llewellyn, odnosno redom Lister, Rimmer, Cat i Kryten.

Nova sezona imat će šest epizoda i prva je nakon 1999. godine, kada je serija službeno završila osmom sezonom. U međuvremenu je 2009. snimljen trodijelni specijal, koji se, doduše, vodi kao deveta sezona. Nova sezona, kao i specijal ranije, emitirat će se na britanskom kanalu prikladno nazvanom Dave.

Doug Naylor, polovica izvornog autorskog dvojca serije, režira i potpisuje scenarij svih epizoda. Rob Grant, drugi autor serije, napustio je Red Dwarf nakon šeste sezone, između ostalog rekavši da “želi imati još nešto na nadgrobnom kamenu osim Red Dwafa.”

Za razliku od već spomenutog specijala, deseta sezona ponovo će se snimati pred publikom u studiju.

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Fak.hr
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress