NBC naručio svoju drugu komediju, odnosno treću novu seriju. Anne “malo jesam, malo nisam lezbiljka” Heche je u glavnoj ulozi.

TVLineov Michael “Breaking-Exclusive-Scoop” Ausiello javlja da je NBC naručio svoju drugu novu komediju, odnosno ukupno treću novu seriju za iduću sezonu. Single-cam komedija Save Me dobila je standardnu narudžbu od inicinalnih 13 epizoda za prvu sezonu. U glavnoj ulozi je Anne “malo jesam, malo nisam lezbiljka” Heche, između ostalog poznata po vezi s Ellen DeGeneres. Heche će glumiti ženu koja nakon nesreće počinje vjerovati da je u kontaktu s Bogom. Heche je prije toga imala sporednu ulogu u HBO-ovoj komediji Hung.

Nismo sigurni (a lijeni smo istražiti) je li asocijacija na glumičine psihološke probleme s početka prošlog desetljeća namjerna ili slučajna. Heche tada bila čest gost tabloida žednih nesretnih trenutaka slavnih, a sama je kasnije priznala da je imala problema sa šizofrenijom. Stvorila je alter ego nazvan “Celestia”, vanzemaljca s drugog planeta te polusestru Isusa Krista koji komunicira s Bogom. Ako Save Me nije direktna adaptacija toga, netko je treba pod hitno napraviti.

Neprimjeren humor na stranu, NBC je dosad za novu televizijsku sezonu naručio još remake Hannibala, koji potpisuje Bryan Fuller, te komediju s Matthewom Perryjem u glavnoj ulozi. Nedavno su se pojavila nagađanja da će NBC – vrlo neobično za američku televiziju – novu sezonu započeti već u kolovozu, a mreža još nije donijela odluke o otkazivanju / obnovi veteranskih serija. Deadline ipak doznaje / nagađa da će sitcom Whitney ipak biti otkazan, a njihova najatraktivnija komedija Friday Night Dinner nema dobre šanse za narudžbu. NBC svoju upfront prezentaciju ima ovog ponedjeljka, 14. svibnja.

serija |

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress