Community završava treću sezonu 90-minutnim finalem

Community završava treću sezonu 90-minutnim finalem

piše objavljeno 30. 04. 2012. u kategoriji komedija

Odnosno, točnije, trima epizodama. Sve u jednom danu, 17. svibnja. Awake završava tjedan kasnije, Parks i Office tjedan ranije.

NBC je malo promiješao raspored finala svojih serija četvrtkom. Community će tako sezonu završiti 17. svibnja, i to čak trima epizodama. Community je tako izgurao Awake, koji je tog dana trebao odraditi dvosatno finale prve sezone (a vjerojatno i serije). Dakle, ovo su datumi finala NBC-jevih serija četvrtkom:

  • 10. svibnja – Parks and Recreation i The Office
  • 17. svibnja – Community i 30 Rock
  • 24. svibnja – Awake

Ako ćemo se igrati čitanja između redaka, ovo su loše vijesti za Awake, a dobre za Community. Svibanjski sweepsi (26. travnja – 23. svibnja) su jedno od najvažnijih dijelova sezone što se tiče gledanosti, a mreže u tom periodu žele imati serije u koje imaju najviše povjerenja. To što je finale Awakea skliznulo van tog perioda, a Community uguran je… indikativno.

NBC još nije objavio odluke o obnovi, odnosno otkazivanju ovih serija, ali učinit će to najkasnije 14. svibnja, kad će imati svoju upfront prezentaciju. Vrlo je izgledno da će sve četiri spomenute humoristične serije biti obnovljene, makar uz 13-epizodne sezone, dok bi za obnovu Awakea zbilja bilo potrebno čudo.

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress