Recenzija: The Expanse — Vrhunska svemirska opera | serijala.com

Nakon prve sezone koja je postavljala temelje, u drugoj sezoni The Expanse postaje nevjerojatno dobra televizija i budući žanrovski klasik koji priča duboko ljudske priče, smještene na rubu međuplanetarnog rata.

 1. jajajabinks says:

  Slazem se da The Expanse je zaslužio titulu trenutno najboljeg SF-a na televiziji. Gledao sam sve svemirske opere i ova je jedina gdje se radnja događa u sunčevom sustavu, i to je odlično napravljeno. I veliki plus SyFy ovo je prva serija koju su napravili da stvarno valja.

 2. Martina says:

  Slažem se s autorom članka, i meni je to od svih što gledam trenutno najbolja serija!

 3. Nemanja says:

  Ako je ovo najbolji SF trenutno na televiziji, to onda više govori o izrazito lošem stanju samog SFa kao žanra, nego o kvalitetu ove serije. Osrednje, u najmanju ruku. Likovi srednja žalost, vizuelno tek neznatno iznad klasične SyFy jeftinoće, a da ne govorim da je priča u prvoj sezoni poprilično konfuzna. OK, pohvata se sve to vremenom, ali i dalje je smešno porediti ovo sa Galacticom ili Game of Thrones. Razlika je kilometarska u kvalitetu. Ali ajde, SF je, kao što rekoh, veoma ugrožen danas kada su serije u pitanju, a dobro je da nesrećni SyFy ima barem ovo, i da nije otkazao nakon prve sezone. Videćemo kako će ići dalje. :)

  • Pilot says:

   Nije nimalo smiješno, realno je, pogotovo nakon ovih sad epizoda. GoT mi je osobno dosta lošija serija, BSG je super, ali Expanse je na razini!

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *