Netflix sada zainteresiran za Jericho?

Netflix sada zainteresiran za Jericho?

piše objavljeno 01. 05. 2012. u kategoriji fantastika

Ne, nije riječ o prvomajskoj šali; Netflix nastavlja kopati po televizijskom smetlištu.

Prvo su se bacili na snimanje originalnih serija – Lillyhammer i House of Cards, nakon toga odlučili su oživjeti kultni sitcom Arrested Development, pa su se zainteresirali za oživljavanje još pokoje otkazane serije, u maniri dobrog Samaritanca DirecTV-a koji je to učinio s Friday Night Lights i Damages. Najveći interes pokazali su za Terra Novu, no to je propalo. Nešto kasnije, šuškalo se da žele spasiti ABC-ev The River, no čini se da pregovori na toj fronti ili stagniraju ili su propali. TVGuide Magazine sada, pak, donosi vijest kako on-demand servis Netflix planira oživjeti seriju otkazanu nakon jedne sezone, ponovno vraćenu na male ekrane i ponovno otkazanu nakon druge sezone – CBS-ov Jericho.

Znanstveno-fantastična drama, koja prati stanovnike američkog gradića nakon nuklearnog napada na SAD, na malim je ekranima posljednji put bila 2008. godine. CBS ju je prvotno otkazao nakon jedne sezone, što je uslijedilo žestokim bombardiranjem mreže kikirikijem od strane bijesnih fanova. Mreža je popustila, dala seriji dodatnih sedam epizoda i zatim ju ponovno otkazala.

Pregovori su još u vrlo ranoj fazi – naravno, nakon četiri godine producenti, scenaristi i glumci raštrkani su po drugim projektima i bit će iznimno teško sve ih ponovno okupiti. Međutim, financije su te koje su glavna prepreka u postizanju dogovora između Netflixa i CBS-a. Također, upitno je koliko se Netflixu isplati financirati toliko originalnog programa, uz dvije sezone House of Cardsa i deset novih epizoda Arrested Developmenta.

Čini se kako je oživljavanje Jericha u planu već nekoliko mjeseci – CBS-ov čelnik Les Moonves još je u veljači otkrio kako mreža planira sufinancirati jednu seriju s Netflixom, no tada nije htio otkriti o kojoj je seriji riječ.

Uz sve ove priče o oživljavanju otkazanih serija, čini se da bi se fanovi serija poput Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Dead Like Me, Firefly, Moonlight, Ghost Whisperer i Pushing Daisies ubrzo mogli probuditi iz hibernacije.

serija |

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress