Ne iste sezone, doduše. HTV konačno na raspored smjestio davno najavljenu prvu sezonu, a treća na domaći HBO stiže samo dan nakon američke premijere.

Naravno, radi se o različitim sezonama. Boardwalk Empire, kojem je HTV zanimljivo ostavio originalni naziv, konačno stiže na našu javnu televiziju — a gotovo paralelno, domaći HBO najavljuje emitiranje treće sezone samo dan nakon američke premijere.

Boardwalk će na Prvom programu HTV-a od Sherlocka “naslijediti” nedjeljni termin, a 12 epizoda emitirat će svaki tjedan se oko 23.30 sati, s početkom od 30 rujna. S druge strane, pretplatnici domaćeg HBO-a moći će pogledati aktualnu treću sezonu serije svakog ponedjeljka u 20.05 sati, počevši od 17. rujna.

Treća sezona serije u SAD-u kreće već ove nedjelje, 16. rujna, a samo tjedan dana kasnije konkurirat će u glavnim kategorijama na dodjeli nagrada Emmy. Iako su lani bili u konkurenciji za glavne nagrade — uključujući najbolju dramu i najboljeg glavnog glumca — zlatni kipić još uvijek izmiče Boardwalku i Steveu Buscemiju, koji se morao utješiti “tek” Zlatnim globusom. Serija je lani nominirana za Emmy u čak 18 kategorija, no nagrade je većim dijelom odnijela samo u onim tehničkim.

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress