Transporter TV serija

piše objavljeno 01. 05. 2010. u kategoriji akcija, drama

Zvuči zanimljivo…

Lagardere Entertainment i EuropaCorp su potvrdili kako kreću u izradu serije prema filmu Transporter kojeg, vjerujemo, većina pamti po Jasonu Stathamu u glavnoj ulozi, a zasada postoje tri dijela filma.

Serija Transporter će biti snimana u Engleskoj i Kanadi, sa budžetom od 4 milijuna dolara po epizodi. Lagardere Entertainment će u suradnji s Atlantic Productionsom osigurati sve potrebne financije za snimanje 12 jednosatnih epizoda koliko bi trebala imati prva sezona.

U tijeku traju pregovori oko toga koja će TV kuća emitirati seriju, a snimanje serije bi trebalo početi u veljači sljedeće godine, dok bi s emitiranjem trebala početi kasnije iste godine.

Uloge još uvijek nisu poznate jer je sve u vrlo ranoj fazi razvoja, no uskoro bi trebala početi potraga za glavnim glumcima. Snimanje počinje tek sljedeće godine jer Atlantic Productions već ima neke druge projekte koje mora dovršiti do kraja ove godine. Zvuči obećavajuće, no još je vrlo rano za nekakve prognoze.

serija |

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress