Sa 25 mrtvih po epizodi, Spartacus je najsmrtonosnija serija na televiziji. Game of Thrones guta prašinu sa tek 13.

Vrlo prikladno i zapravo domišljato, Funeralwise.com, sajt specijaliziran za pogrebe, istražio je koje su televizijske serije najviše sklone ubijanju likova. Rezultati – Spartak predvodi listu sa 25 mrtvih po epizodi, a slijedi Game of Thrones sa gotovo duplo manje (13).

Doduše, da se broje samo likovi kojima smo stigli doznati ime, Game of Thrones bi vjerojatno bio nedodirljivo vodeći. Također - The Vampire Diaries prikazuje ubije više “nemrtvih” od The Walking Deada. Osamnaest vampira naspram šesnaest zombija po epizodi. Vjerojatno nisu brojali zombije iz finala druge sezone…

U “istraživanje” je uključeno 40 serija, ali “metodologija” testiranja pomalo je pojednostavljena. Osim ograničenog broja promatranog serija, praćeno je samo osam posljednje emitiranih epizoda svake serije. Na dnu ljestvice su White Collar, Leverage i serija čije ime sugerira suprotno — Revenge.

A sad neka netko napravi istraživanje o broju golih sisa po epizodi.

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Fak.hr
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress